Pagini

joi, 21 iunie 2012

Ultimele noutati :)

Se pare ca vara vine cu suprize de ocupat timpul liber din vacanta, asadar, in lunile iulie - august Asociatia Culturala Laureath da startul Re-Creatiei de Vara, ce isi propune sa dezvolte acele abilitati si cunostinte ale copiilor, parintilor si educatorilor, prin metode si mijloace ale educatiei non-formale, care sa conduca la o relatie echilibrata, armonioasa si de succes intre destinatarii proiectului.

Mai exact, in cadrul Centrulului de Resurse pentru Elevi si Parinti din sectorul 2, creat in cadrul Scolii Nr.64 “Ferdinand I”, ONG-urile partenere vor sustine voluntar diferite ateliere, workshop-uri, cursuri in urmatoarele domenii: autocunoastere si dezvoltare personala; comunicare si abilitati sociale; managementul invatarii; planificarea carierei; calitatea stilului de viata.

ASOCIATIA CULTURALA LAUREATH va sustine in lunile iulie-august 2012, pentru comunitatea din sectorul 2, urmatoarele ateliere:

1. workshop-uri si vizite similare celor din programul “Expres Cultural”, coordonator LAURA THEODORESCU;

2. ateliere de pictura in cadrul programului “Viitor =Tineri+Educatie”, coodonator SIMONA POPESCU;

3. ateliere de dans, SALSA si BACHATA, in cadrul programului “Viitor =Tineri+Educatie”, coodonator SIMONA POPESCU;

4. ateliere de origami, in cadrul programului propriu “Viitor =Tineri+Educatie”, coodonator ANA BODNARAS;

5. ateliere care ne invata cum sa mancam sanatos, cu joc si joaca, in cadrul programului “Responsabilitate sociala”, coodonator ANDREEA PUIU.


Va voi anunta atunci cand se vor pune la punct detaliile legate de orarul cursurilor, atat pe blog cat si prin notificarile pe e-mail (vezi drepta - sus formularul).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu